Eliminarea problemelor cauzate de erectiile slabe

O erectie slaba sau insuficienta poate fi foarte deprimanta si frustranta deoarece devine imposibil sa satisfaci sexual o femeie in timpul actului sexual. Desi exista numeroase medicamente care trateaza disfunctiile erectile si implicit erectiile slabe, iar Viagra pare a fi cea mai comuna dintre ele, toate tind sa aiba anumite efecte secundare. Mai mult decat atat, ele trebuie administrate sub supraveghere medicala, si este cunoscut faptul ca vizita la medic poate fi destul de jenanta.
In acest caz, medicamentele naturale reprezinta o solutie salvatoare impotriva erectiilor slabe, pe care o puteti procura fara reteta medicala, si lucrul cel mai important pe care trebuie sa il aveti in vedere este ca aceste pastile naturale sau pe baza de plante sunt lipsite de efecte secundare.
Pentru a rezolva problema erectiilor slabe, medicamentele naturale intensifica fluxul circulatiei sanguine in regiunea pubiana, fara a afecta tensiunea arteriala. Pe langa aceasta, este amplificata productia de oxid nitric. Este de retinut faptul ca oxidul nitric joaca un rol crucial in procesul erectiei. Ajuta muschii din jurul vaselor sanguine sa aprovizioneze penisul cu sange, pentru a-l relaxa. Vasele de sange se dilata, drept urmare permitand o mai buna irigare a tesutului erectil cu sange, avand ca rezultat o erectie mai ferma si mai mare.
Principalele ingrediente continute de aceste medicamente includ plante precum ginseng, ginkgo, muira pauma, saw palmetto, etc. care sunt utilizate ca afrodisiace de mii de ani.
In afara de imbunatatirea erectiei slabe, un alt efect benefic al pastilelor naturale il reprezinta faptul ca ajuta la un mai bun control al ejacularii, pentru un act sexual mai indelungat si mai placut si pentru o satisfacere mai buna a partenerei. De asemenea, au tendinta de a amplifica libidoul si productia de sperma, pentru a mari cantitatea ejaculatului, ceea ce duce la obtinerea unor orgasme intense. Daca aceste argumente nu v-au convins, mai este de mentionat faptul ca medicamentee ajuta la recuperarea mai rapida dupa ejaculare, astfel ca veti putea avea mai multe acte sexuale intr-o singura noapte.
Desi exista multe pastile naturale pentru erectiile slabe, alegeti cu grija produsele. Asigurati-va ca acestea sunt aprobate si recomandate de medici si ca nu contin Yohimbe, ingredient ce a fost interzis de catre FDA, din cauza efectelor adverse asupra sistemului cardiovascular.
Aceste pastille ar trebui alese cu mare atentie, la recomandarea unui medic specialist, pentru a putea beneficia de toate efectele pozitive dorite.