Cum sa treci peste erectiile slabe si sa obtii erectii ferme

Pentru milioane de barbati din intreaga lume, depasirea problemelor cauzate de erectiile slabe este o prioritate, iar primul gand care de obicei survine in astfel de cazuri este folosirea faimoasei pilule albastre, VIAGRA sau a altor astfel de pilule, cu scopul obtinerii unor erectii normale, puternice. Desi aceste pastille ajuta, ele au adeseori anumite efecte secundare nedorite. Acest motiv face ca barbati sa caute si alte solutii cu mai putine riscuri pentru vindecarea erectiei slabe.

Cum sa obtii erectii ferme
Pilulele naturale sunt mult mai bune, mult mai sigure si reprezinta o metoda naturala de intarire acolo unde trebuie si atunci cand trebuie. Aceste pilule contin anumite extracte din ierburi care au fost si sunt folosite atat ca afrodisiace de mii de ani, cat si ca metode de tratare a disfunctiilor erectile, inclusiv a erectiilor slabe. Unele din cele mai des folosite extracte, si cu cele mai bune efecte sunt cele de ginseng, ginkgo, muira pauma, catuaba, hawthorn, saw palmetto si multe altele. De altfel, aceste pilule au o parte pozitiva de neegalat raportat la celelalte tipuri de pastile, si anume ca, pe langa faptul ca ajuta l obtinerea unor erectii mai ferme si mai groase, nu prezinta nici un fel de efect secundar. Efectul lor consta in cresterea circulatiei sanguine la nivelul penisului si in cresterea nivelului de oxid nitric. Oxidul nitric are un rol foarte important in obtinerea erectiilor, si nivelul sau scazut este unul din motivele erectiei slabe. Aceasta substanta ajuta muschii din jurul vaselor de sange din penis sa se relaxeze si sa lase sangele sa circule mai liber, contribuind astfel la irigarea mai usoara a penisului cu sange, si deci la obtinerea unor erectii mai ferme. De asemenea pilulele maresc viteza cu care sangele este pompat in penis, lucru care duce la marirea tesutului penisului, si deci la marirea in dimensiune a erectiei obtinute.
Desi multe pilule garanteaza marirea permanenta a penisului, trebuie stiut ca o data cu incetarea tratamentului penisul revine la dimensiunile initiale, acest efect de marire fiind doar temporar. Totusi daca tratamentul cu pilule naturale este alternat cu cateva exercitii fizice pentru penis, aceste mariri dimensionale pot deveni permanente, iar erectiile slabe pot inceta sa apara.
Desi aceste pilule naturale au un efect garantat, si ajuta la inlaturarea erectiei slabe pe langa alte afectiuni, este recomandat ca alegerea pilulei potrivite sa se faca atent, cu sfatul medicului. Se recomanda ca pilulele alese sa nu contina YOHIMBE, extract interzis o data cu descoperirea faptului ca poate cauza probleme cardiovasculare.